Najbolj konvencionalen način odsesovanja pri izvoru prahu in dima je odsesovalna roka. Nudimo vam odsesovalne roke za različne aplikacije in namene.

Nederman ima v prodajnem programu največjo ponudbo odsesovalnih rok na trgu. Odlikuje jih visoko kakovostna izdelava, odlična ergonomija, nizki stroški vzdrževanja ter dolga življenjska doba. V prodajnem programu najdemo odsesovalne roke za vse aplikacije v industrijah, kot so odsesovanje dima, prahu, hlapov itd. Vsaka odsesovalna roka je opremljena z ročno loputo, ki nam omogoča prilagajanje moči odsesovanja.

Odsesovalna napa je lahko opremljena z LED lučjo in stikalom za vklop/izklop odsesovalnega sistema. Vse odsesovalne roke so vrtljive okoli svoje osi 360°. Odpraševalno roko lahko nastavljamo po želji, v vseh smereh. Montiramo jo lahko na zid z različnimi konzolami, podaljševalnimi konzolami, na mobilne filtre in odsesovalne proge. Dobavljive so v dolžinah 2, 3, 4 in 5 m. Podaljšamo jih lahko tudi z dodatnimi konzolami in tako dosežemo do 10 m.

  1. Odsesovalna roka je enostavna za manevriranje
  2. Širok izbor možnosti pritrditve-montaže
  3. Omogoča vrtenje za 180°
  4. Standardno so opremljene z loputo v napi
Filter