Filter

Lincoln Electric varilni aparati za varjenje po EPP varilnem postopku so zmogljivi za zanesljivo avtomatizacijo. Omogočajo velik nanos materiala in rezultat je izjemno kakovosten zvar. Nekateri aparati se lahko uporabijo tudi za varjenje z polnjeno varilno žico in žlebljenje z grafitnimi elektrodami.

Pretvornik pri varilnem aparatu Lincoln Electric Power Wave® AC / DC 1000® SD in njegova krmilna oblika Waveform Control Technology ™ valovno odpravljata negotovosti vžiga obloka zaradi posebnega upravljanja varilnega toka, kar omogoča, da kar najbolje izkoristite učinkovitost tega varilnega postopka.Pretvornik Power Wave® AC / DC 1000® SD je prvi vir energije, opremljen s tehnologijo krmiljenja valov. Z delom z izmenično polarnostjo. Kombinacija izmeničnega toka in LSO je izboljšala stopnjo nanašnja, skrajšala čas varjenja in zmanjšala stroške vsakega zvara.

Pri EPP varilnem postopku uporabljamo v glavnem premere varilnih žic med 2,0 in 4,0 mm. Velikost žice se izbere v skladu s parametri varilnega postopka, da se poveča hitrost taljenja, ne da bi se presegla nosilnost žice.

Preverite še ostale izdelke iz programa varilni aparati SQS.