MIG VARILNI APARATI
Mig varilna oprema za industrijsko varjenje po MIG / MAG varilnem postopku. V prodajnem programu Lincoln Electric so na razpolago kompaktni in varilni izvori z ločeno podajalno omarico za profesionalno delo in visoko produktivnost. Omogočajo varjenje s polnimi in napolnjenimi žicami različnih vrst materialov kot so jeklo, nerjaveče jeklo, aluminij.

Med Mig opremo spadajo tudi aparati za več postopkovno varjenje, ki so enostavni za upravljanje in prinašajo visoko produktivnost. Pri Lincolnu so to Speedtec pulzni in Power wave varilni aparati. Z dodatkom modula STT, pa nam omogoča napredno korensko varjenje. To je izjemna rešitev za gradnjo cevovodov. Smotrnost varilnih aparatov z ločenimi podajalnimi omaricami se najbolj kaže v sledečem:

• Namenjeni so delu v težkih delovnih pogojih

• Zanesljivi in trpežni

• Enostavni za uporabo

• Dodajanje varilne žice s pomočjo 4 kolesnih pogonskih koles za dva premera žice

Najprimernejši in najhitrejši način varjenja je MIG. Gre za varjenje z enosmernim tokom. Varjenje je hitro, zvari so močni, obrizg je minimalen. MIG/MAG varilni postopek za delovanje potrebuje zaščitni plin, tako da poleg varilnega aparata potrebujete še jeklenko CO2 ali drugega ustreznega zaščitnega plina in ustrezen reducirni ventil.

Preverite še ostale izdelke iz programa varilni aparati.